Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van onze Sociëteit vinden plaats op de eerste en derde donderdag van elke maand. In de zomerperiode (en rond Kerst) vervallen enkele bijeenkomsten in verband met vakanties. Jaarlijks wordt bekend gemaakt welke bijeenkomsten dit zijn.

De bijeenkomsten vinden plaats in Theatercafé De Tamboer van 16.30 uur tot 18.30 uur. Tij­dens de bijeenkomsten zijn de consumpties en verstrekte hapjes voor rekening van Forum. Alle voor of na de bijeenkomsttijden genuttigde consumpties zijn voor eigen rekening.

Leden zijn niet verplicht op het begintijdstip aanwezig te zijn of tot het eindtijdstip aanwezig te blijven. Leden zijn vrij om te komen en te gaan wanneer men wil. Er wordt bo­vendien geen attendance bijgehouden. De aard van de bijeenkomsten is daardoor zeer ontspannen; de bijeenkomsten hebben een vrijblijvend karakter.
Wel verwachten wij van onze leden dat de kledingstijl in overeenstemming is met de aard van de bijeenkomst.

Indien een lid een bijeenkomst niet kan bijwonen, mag een (vaste) vervanger in zijn/haar plaats de bijeenkomst bijwonen. Voorwaarde daarbij is, dat de naam van die vaste vervanger aan het bestuur is opgegeven en door het bestuur akkoord is bevonden. 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba