Het Hoogeveense bedrijfsleven

Het begrip “Hoogeveens bedrijfsleven” wordt daarbij met een zekere ruimdenkendheid opgevat. Leden van Forum kunnen namelijk zijn: directeuren, eigenaren of beleidsbepalers van niet alleen bedrijven, maar ook andere organisaties met een maatschappelijke presentie. Het ledenbestand bestaat dan ook, naast eigenaren en directeuren van gevarieerde ondernemingen in Hoogeveen, ook uit theater- en schooldirecteuren, kunstschilders, politieke functionarissen, leden die werkzaam zijn op medisch terrein en anderen.
 
Forum streeft naar een evenwichtig en gevarieerd ledenbestand. Daarom kan lid worden van Forum alleen na introductie en goedkeuring door het bestuur van Forum.

Theater – Congrescentrum De Tamboer

Forum stelt op projectbasis gelden ter beschikking aan Theater – Congrescentrum De Tamboer. Deze bijdragen helpen De Tamboer om activiteiten te realiseren waarvoor in de begroting van De Tamboer geen ruimte aanwezig is. Nu eens gaat het om de aanschaf van een piano voor in het Theatercafé, dan weer de financiële ondersteuning van een bijzondere show of festival. Maar ook de volledige restyling en herinrichting van de foyer van De Tamboer in 2009 is één van de “wapenfeiten” van Forum.

Bijeenkomsten

Twee keer per maand zijn er bijeenkomsten van Forumleden. Deze bijeenkomsten worden gehouden in het Theatercafé in De Tamboer in Hoogeveen. Leden kunnen daar in een informele sfeer met elkaar praten, ervaringen uitwisselen, wellicht van elkaar iets leren en soms elkaar ergens mee verder helpen. De naamgever van onze sociëteit is dan ook niet helemaal toevallig het “Forum Romanum”. De centrale plaats in de stad der steden, Rome. Een plek waar de Romeinen afspraken maakten, overeenkomsten sloten, elkaar ontmoetten. Maar ook de plek waar grote politieke en maatschappelijke bewegingen ontstonden of katalyseerden. Kortom: “the place to be” in het oude Rome. Het streven is om Forum ook “the place to be” te laten zijn in het hedendaagse Hoogeveen.

Lid worden?
 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba