Ga naar de inhoud

Het begrip “Hoogeveens bedrijfsleven” wordt daarbij met een zekere ruimdenkendheid opgevat. Leden van Sociëteit De Tamboer kunnen namelijk zijn: directeuren, eigenaren of beleidsbepalers van niet alleen bedrijven, maar ook andere organisaties met een maatschappelijke presentie. Ook ex directeuren en bestuurders die de cultuur in Hoogeveen een warm hart toedragen kunnen lid worden. Het ledenbestand bestaat dan ook, naast eigenaren en directeuren van gevarieerde ondernemingen in Hoogeveen, ook uit theater- en schooldirecteuren, kunstschilders, politieke functionarissen, leden die werkzaam zijn op medisch terrein en anderen.

We streven naar een evenwichtig en gevarieerd ledenbestand. Daarom kan lid worden alleen na introductie en goedkeuring door het bestuur van de Sociëteit.

Twee keer per maand zijn er bijeenkomsten van leden. Deze bijeenkomsten worden gehouden in het Theatercafé in De Tamboer in Hoogeveen. Leden kunnen daar in een informele sfeer met elkaar praten, ervaringen uitwisselen, wellicht van elkaar iets leren en soms elkaar ergens mee verder helpen. Nieuwsgierig naar onze komende evenementen? Bekijk onze agenda.

Samenwerking

Theater – Congrescentrum De Tamboer

De Sociëteit stelt op projectbasis gelden ter beschikking aan Theater – Congrescentrum De Tamboer. Deze bijdragen helpen De Tamboer om activiteiten te realiseren waarvoor in de begroting van De Tamboer geen ruimte aanwezig is. Nu eens gaat het om de aanschaf van een piano voor in het Theatercafé, dan weer de financiële ondersteuning van een bijzondere show of festival. Maar ook de volledige restyling en herinrichting van de foyer van De Tamboer in 2009 is één van de “wapenfeiten” van de Sociëteit.

Agenda

15 juni: Gastspreker Glenn Bloemberg, Officier Koninklijke Landmacht

Lees verder

6 juli 2023: BBQ

Lees verder

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!